Zwembaden

Zwembaden Een zwembad voor u, uw kinderen en uw kleinkinderen!

Grootte Vind tussen alle zwembaden er een die precies bij uw levensstijl past. Heeft u veel gasten… u bent omringd door kinderen… wilt u ontspannen, ontspannen of sporten en fit zijn? Heeft u veel ruimte of een kleine ruimte voor een zwembad? In het geval van een kleine ruimte kan een langer zwembad de tegenstroom vervangen. De meest universele diepte van het zwembad is 150 cm, terwijl het waterniveau 140 is. Je kunt er in zwemmen, waterspelletjes spelen en het is niet te diep voor kinderen.

Vorm Wij helpen u bij het ontwerpen van uw zwembad om aan uw behoeften en verwachtingen te voldoen. Praktische rechthoekige vorm voor een moderne look, ... fantasierijke rondingen in oneffen terrein, ... smalle, langwerpige vorm om te zwemmen, ... MBT GROUP helpt je graag verder !
Afstand van het huis In de zomer is het zwembad het mooist als het direct op het terras ligt. Je kunt een kopje koffie drinken terwijl de kinderen zingen, wegrennen om zich te omkleden, of een boek halen of zonnecrème , opblaasbare zwemvest of dumbbells in water om te treinen. Maar denk ook aan de winter - hoe het zwembad wordt afgedekt en beveiligd, hoe u de uitzicht dan op de tuin zult hebben. Bespreek alvorens een goede plan met onze expert!
Esthetiek U kunt de filterunit laten herkennen op de rand van het zwembad of inbouw. Er zijn veel mogelijkheden bij het kiezen van de kleuren van liners (zwembadbekleding), randstenen, tegels of terrassen. kies zo uit zodat uw investering in het zwembad een vleugje individualiteit krijgt.
Om je droom waar te maken