Nieuwbouw

Nieuwbouw
BEDRIJFSFILOSOFIE
MBT GROUP is eerst en vooral een familiebedrijf met aan het hoofd 2 bestuursleden.Samen staan ze in voor het dagelijks bestuur van de onderneming.Onze familiale waarden zetten ons ertoe aan om klanttevredenheid als een van onze belangrijkste taken te beschouwen.Voor de start van uw bouwwerken, nemen we ook de meeste administratieve formaliteiten voor onze rekening en hebben we hierbij een nauw contact met uw architect.Bovendien staan we er ook op dat elke klant een persoonlijke medewerker krijgt toegewezen. Deze gesprekspartner is verantwoordelijk voor de strikte coördinatie van uw project en dit in elk detail: van het begin van de bouwwerken tot het overhandigen van de sleutel.Bovenop het waakzame toezicht van de werfleider, zal ook één van onze bestuurders op regelmatige basis de werf bezoeken om het goede verloop van de werken te controleren en om snelle, gepaste beslissingen te nemen.Deze dubbele controle garandeert u een perfecte uitvoering van de werken tijdens de verschillende bouwfases van uw woning.Het persoonlijk contact dat wij onderhouden met ons cliënteel, is voor ons essentieel en vormt één van onze belangrijkste troeven.

NIEUWBOUW ?Wanneer je kiest voor nieuwbouw ben je als klant op zoek naar een betrouwbare bouwpartner. Mooie woorden zijn één ding, maar je bent vooral op zoek naar ervaren specialisten die je stap voor stap begeleiden, op een toegankelijke en heldere manier.Bij MBT GROUP staan we garant voor een transparant bouwproces. We bieden kopers een overzichtelijk traject aan. Je wordt van dag één tot een jaar na de oplevering begeleid door slechts 3 specialisten, met elk een verregaande deskundigheid in hun vakgebied. MBT GROUP garandeert 100% toegankelijkheid en 100% transparantie.

Is er vrije keuze van architectuur? Als de verkaveling het toelaat en de woningen zijn nog niet vergund, dan ontwerp je samen met de bouwadviseur een plan op maat, binnen het vooropgestelde budget.Je kiest zelf de architecturale bouwstijl, de indelingen enzovoort. Zo kan je als koper van een tweewoonst mee beslissen over de architectuur en wordt de gewenste indeling verder op punt gezet.

100% TRADITIONEEL GEBOUWDE WONINGENOnze algemene geregistreerde en erkende firma bouwt 100% traditionele woningen over heel België.Wij zijn ervan overtuigd dat traditionele woningbouw de beste garantie is op een lager budget, verminderd energieverbruik en duurzaamheid.Hierdoor zijn wij in staat om de 10-jarige garantie te verdubbelen naar 20 jaar.De materialen die wij gebruiken, zijn gelabeld (NBN, BENOR, …) en we werken met producten van bekende merken (Vandersanden, Eternit, Velux, …). Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen, georganiseerd door onze partners zodat ze de materialen op een correcte manier gebruiken. Het gebruik van deze materialen volgens de regels van de kunst, biedt de bouwheer de kwaliteitsvolle afwerking die hij verwacht.Onze voorkeur voor de traditionele woningbouw wordt gerechtvaardigd door onze wens om duurzame huizen te bouwen die meerdere generaties meegaan.

“Het traditionele wordt gerechtvaardigd door onze wens om huizen te bouwen die meerdere generaties meegaan”

Landelijk of modern? Mensen die kiezen voor een huis in landelijke stijl, houden van gezelligheid. Ze genieten van uitgebreide familiediners in hun rustieke keuken, of lezen graag een boek bij de open haard. Hedendaags comfort is belangrijk, maar een klassieke of nostalgische uitstraling staat voorop.Er zijn ook heel wat mensen die zich bij de durvers rekenen, en die kiezen voor moderne architectuur. Ze hebben veel licht en ruimte nodig om gelukkig te zijn in hun woning, dragen originaliteit hoog in het vaandel en kleuren niet graag binnen de lijntjes.

Honderd procent jij! Onze specialisten begeleiden je naar een huis op jouw maat. Honderd procent jij! We doen dat door met je te praten en je de beste en meest kwalitatieve mogelijkheden voor te stellen. We luisteren naar wat je absoluut niet wil, en naar wat je net uiterst belangrijk vindt.We raden je ook aan om zelf een moodboard aan te leggen, kijkwoningen te bezoeken en mooie foto’s te zoeken op Instagram of Pinterest. Hoe meer wij een beeld krijgen van jouw persoonlijkheid, hoe vlotter de weg naar jouw ideale woning.

Alle bestellingen voor jou geregeld! Nadat je alle keuzes voor de afwerking van je woning hebt gemaakt, overloop je die samen met de klantenadviseur. Jullie overlopen alle technische aspecten, zoals de elektriciteit, sanitaire leidingen, verwarming, ... . De klantenadviseur regelt voor jou alle bestellingen, volgt die op en geeft alles door aan de werfleider. Via een geautomatiseerd systeem blijft de werfleider steeds op de hoogte van al je keuzes.