Dakwerken

Dakwerken MBT GROUP is specialist in dakwerken voor hellende en platte daken, voor particulieren en bedrijven, voor nieuwbouw en voor renovatie. Wij werken uw dak af met het materiaal dat u kiest. Dakpannen, dakleien, zink, metaal, roofing, EPDM Onze dakwerkers leggen uw dak volgens uw wensen.

Hellend dak Is uw huidig dak aan een grondige renovatie toe? Of hebt u misschien zonet een woning gekocht en moet het volledige dak worden vervangen? Dan helpt MBT GROUP u met plezier gedurende het hele project. We bouwen/renoveren zowel grote als kleine daken en u kan op ons rekenen voor de meest geschikte oplossing.Dakwerken zijn een vak apart en vereisen de nodige knowhow en een grote portie ervaring. Bij MBT GROUP bent u verzekerd van een professioneel en ervaren team, dat beschikt over de juiste middelen om uw dak te realiseren.We garanderen u een mix van kwaliteit conform aan de opgelegde veiligheidsnormen, hoogstaande materialen van de beste fabrikanten en een maximaal rendement. Bovendien informeren we u ook over relevante belastingvoordelen, zodat u achteraf een aanzienlijke som geld terugkrijgt.
Platte daken Is uw platte dakbedekking aan vervanging toe? Of heeft u last van lekkage omdat het water op uw dak niet meer goed kan worden afgevoerd? Door uw platte dak te voorzien van EPDM kan uw dak weer jaren mee. Met meer dan 15 jaar ervaring is MBT GROUP de ijzersterk in dakwerken.Van dakpannen tot dakgoten: onze dakwerkers kunnen alle soorten dakwerken aan. Maar onze favoriet? Een plat dak! Kiest u ervoor om uw hele woning te bedekken met een plat dak? Of combineert u het met andere dakvormen? Met een plat dak kunt u alle kanten uit. Zoekt u vakmannen die uw plat dak isoleren in een handomdraai? Wilt u op uw plat dak epdm? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.