Afbraakwerken

Afbraakwerken AANNEMER IN AFBRAAKWERKEN De sloop of afbraak van gebouwen is echt een klus voor professionals. Afbraakwerken vergen immers een weldoordachte aanpak door een specialist die bij de pinken moet zijn, kennis van zaken heeft en uitgerust is met het juiste materiaal. Aannemer in afbraakwerken MBT GROUP is door en door getraind en sloopt uw loods, klein of groot gebouw volgens de regels van de kunst en met hoge slagkracht. Hierbij staan veiligheid en organisatie voorop. Niets laten we aan het toeval over (nooit trouwens).

OPRUIMEN VAN GEBOUWEN Sluit uw bedrijf de deuren en moet uw pand zo snel mogelijk leeg? Verhuist een familielid naar een verzorgingstehuis en weet u geen blijf met de inboedel? Ook hiervoor kunt u MBT GROUP optrommelen! Naast sloopwerken zijn we immers ook thuis in het opruimen van gebouwen.
ONTMANTELING EN STRIPPEN VAN GEBOUWEN Gebouwen afbreken is zo gebeurd. Maar het gedeeltelijk ontmantelen of strippen is een ander paar mouwen. Het is delicaat specialistenwerk dat een grondige voorbereiding vergt. En dat zo mogelijk nog omzichtiger en in stappen dient te verlopen. Het kantoorgedeelte van uw bedrijf laten slopen maar de magazijnen laten staan? Moet de voorgevel van een oude woning behouden blijven omdat die geklasseerd is? Een kolfje naar onze accurate hand. Voor zulke opdrachten werken we met kleinere machines en zelfs manueel gereedschap om schade aan de overblijvende constructie te vermijden. Vertrouw op ons geschoold team om uw ontmantelingswerken met de grootste precisie uit te voeren.
GROTE EN KLEINE AFBRAAKWERKEN U kunt MBT GROUP inschakelen voor grote én kleine afbraakwerken. En die verschillen qua omvang, aanpak en prijs. Onder kleine afbraakwerken verstaan we kleinschalig breekwerk, zowel binnenshuis als buiten uw huis. Denk aan een schouwmantel en een binnenmuur enerzijds of een betonnen tuinomheining, een stal of vrijstaande garage en uw schoorsteen op het dak anderzijds. Ook het uitbreken van uw oprit of terras hoort daar bij. Bij grote afbraakwerken halen we volledige gebouwen neer. Geen muur moet daarbij intact blijven en daar komen dan ook grotere machines aan te pas. In elk geval voeren wij elke opdracht even vakkundig en even behoedzaam uit.